Koordinate Đakovo Bijela / by DJ majice
SKU: N/A Kategorija:

Koordinate Đakovo Bijela / by DJ majice

Ova jedinstvena majica savršen je spoj stila i lokalnog ponosa. Na prednjoj strani majice istaknute su geografske koordinate prekrasnog grada Đakova, pružajući suptilan i elegantan način da pokažete svoju ljubav prema ovom povijesnom mjestu.
Nosite svoju strast prema Đakovu sa stilom! Ova majica nije samo odjevni predmet, već i priča o vašoj povezanosti s ovim jedinstvenim gradom. Savršena je za svakodnevno nošenje ili kao poseban poklon za prijatelje i obitelj.

 

 

18,00 

Ova jedinstvena majica savršena je za sve koji žele nositi dio Đakova sa sobom gdje god išli. Na njoj su diskretno prikazane geografske koordinate ovog prekrasnog slavonskog grada, čime majica postaje više od običnog modnog dodatka – ona je simbol ljubavi i povezanosti s rodnim krajem.

Detaljan opis proizvoda:

Materijal: Izrađena od 100% visokokvalitetnog pamuka, ova majica osigurava udobnost tijekom cijelog dana. Pamuk omogućuje koži da diše, a istovremeno je dovoljno čvrst da izdrži svakodnevno nošenje i česta pranja.
Dizajn: Majica je minimalističkog dizajna, što omogućuje da se koordinate grada Đakova istaknu na suptilan, ali upečatljiv način. Dizajn je otisnut tehnikom koja osigurava dugotrajnost boja, tako da će vaša majica izgledati novo i nakon mnogo nošenja.
Boje i veličine: Dostupna je u tri klasične boje – bijeloj, crnoj i maslinastoj zelenoj, koje se lako kombiniraju s ostatkom garderobe. Veličine variraju od S do XXL, osiguravajući da svatko može pronaći savršeni fit.
Prigode: Ova majica idealna je za sve prigode – bilo da idete na neformalni izlazak s prijateljima, u šetnju gradom ili jednostavno uživate u slobodnom vremenu kod kuće. Osim toga, može biti i sjajan poklon za sve one koji dijele ljubav prema Đakovu.

Nosite svoj grad sa stilom i ponosom!
Svaka majica isporučuje se s pažnjom i ljubavlju, kako bi vam pružila najbolje moguće iskustvo. Bilo da ste rođeni Đakovčanin ili jednostavno obožavatelj ovog povijesnog grada, ova majica omogućuje vam da tu ljubav izrazite na moderan i jedinstven način.