By DJ majice 

Saznajte više o nama, o ideji iza loga te kako želimo brendirati naš voljeni grad Đakovo

Saznajte više o nama, o ideji iza loga te kako želimo brendirati naš voljeni grad Đakovo

O nama

Naš voljeni grad je prepun važne i bogate povijesti koja je definirala Đakovo i nas kao njegove stanovnike. Počevši od Đakovačke katedrale, predivne ergele s veličanstvenim lipicancima ili predivnom manifestacijom zvanom Đakovački vezovi. Sve nas je to potaknulo i motiviralo kako bismo pokrenuli prepoznatljiv lokalni brend koji će naš grad predstavljati na moderan način promovirajući ljepote našeg grada

Pridružite se našoj By DJ obitelji te pomozite nam promovirati naš voljeni grad Đakovo

Savršen dar

Pratite nas na društvenim mrežama

Lokalni proizvod

Dugo smo godina sam živjeli u neposrednoj blizini Đakovačke ergele i svakodnevno promatrao naše predivne konje lipicance. Smatrali smo da nisu dovoljno marketinški iskorišteni te da pri spominjanju Đakova se prvo sjetite katedrale. Kroz brojna putovanja po Europskim turističkim destinacijama vidjeli da svaka turistička sredina ima nešto po čemu je prepoznatljiva te smo tako poželjeli da se možemo bilo gdje da idemo identificirati s našom Slavonijom i našim gradom. Došli smo na ideju da izradimo ovaj logo koji smo zaštitili i da dođemo do našeg cilja, na naše zadovoljstvo i na zadovoljstvo svih koje vole ovaj grad!

Grad Đakovo 

Smatramo da je Đakovo jedinstveni grad sa veličanstvenom prošlošću i čast nam je što živimo ovdje. Želimo istaknuti naš grad u Slavoniji, Hrvatskoj i u inozemstvu. Đakovčani su svuda!

Želimo brendirati grad Đakovo tako što poznate simbole grada Đakova želimo isticati!

Želimo kroz brendiranje grada Đakova poticati na proučavanje povijesti našeg voljenog grada jer kroz Đakovo su prošle velike povijesne ličnosti te su ostavile duboki trag u gradu i na nama.

Želimo kroz obrađivanje raznih tema vezanih za Đakovo podići opću razinu znanja o našem voljenom gradu. 

Saznajte koliko je potrošeno cigli za izgradnju katedrale, kako su napravljene, tko ih je dostavio i slične teme vezane samo uz katedralu

Saznaje tko je bio Josip Juraj Strossmayer, zašto na Korzu sjedi Luka Botić, zašto smo poznati kao obrtički grad i slične informacije koje ćemo obraditi kroz blog!

Blog / Povijest

Kroz naš blog želimo obrađivati teme koje su usko vezano za naš logo, za naš voljeni grad i sve ono što je utjecalo na povijest Đakova te nas dovelo tu gdje smo danas! Neke od tema koje ćemo obraditi su Josip Juraj Strossmayer, Luka Botić, Đakovačka katedrala, Đakovački lipicanci, Mala crkva i slično.

Možete nas kontaktirati na email adresu:

[email protected]

Možete nas kontaktirati nazvati na:

095 858 1608

Pogledajte naše majice

Fotografiranje za majice smo napravili na mjestima karakterističnim za grad Đakovo kako bismo podignuli razinu znanja o našem voljenom gradu

Ispred Đakovačke katedrale

Na Strossmayerovcu

Ispred Đakovačke katedrale

Na Ivandvoru

Doznajte sve informacije na vrijeme 

Pretplatom na naš newsletter budite u toku s novim informacijama 

Pretplatite se na naš newsletter kako biste bili u toku s našim novostima, novim ponudama, novim proizvodima te kako biste imali mogućnost popusta na naše proizvode.
Putem newslettera Vas želimo obavijestiti kada dodamo novi proizvod u naš katalog, kada kreću akcijske cijene te kada objavimo novi blog s tematikom vezano isključivo uz Đakovo

Koje podatke skupljamo i za što ih koristimo možete pročitati ovdje.